Vélemények Koopman agyagbögre készlet állványban, 4 db és termékinformációk

Terméknév: Koopman agyagbögre készlet állványban, 4 db Bögrék és csészék

Termékleírás: A 4 darabos agyagböre készlet lágy természetes színekben kellemessé varázsolja a mindennapjait, A bögrék hideg, vagy meleg italok felszolgálására alkalmasak. A készlet tartalma  4 darab barna árnyalatú bögre praktikus állványban. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Koopman agyagbögre készlet állványban, 4 db mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Bögrék és csészék.

Reviews Koopman agyagbögre készlet állványban, 4 db
Termék felülvizsgálata Koopman agyagbögre készlet állványban, 4 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Koopman agyagbögre készlet állványban, 4 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Koopman agyagbögre készlet állványban, 4 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Koopman agyagbögre készlet állványban, 4 db

További termékképek, részletesebb leírások Koopman agyagbögre készlet állványban, 4 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8719202940350
- a termék kategóriában van Bögrék és csészék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Koopman agyagbögre készlet állványban, 4 db Bögrék és csészék
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Bögrék és csészék

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Koopman agyagbögre készlet állványban, 4 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8719202940350 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Bögrék és csészék - További termékek megtekintése