Vélemények Koopman konyhai segédeszközök, 6 db és termékinformációk

Terméknév: Koopman konyhai segédeszközök, 6 db Konyhai kiegészítők

Termékleírás: Konyhai eszközök rozsdamentes acélból. A készlet egy merőkanalat, tésztaszedőt, 2 darab tálaló kanalat és lyukacsos merőkanalat tartalmaz. A konyhai segédeszközök egyszerűbbé teszik a főzést. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Koopman konyhai segédeszközök, 6 db mert kedvező ár 6 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Konyhai kiegészítők.

Reviews Koopman konyhai segédeszközök, 6 db
Termék felülvizsgálata Koopman konyhai segédeszközök, 6 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Koopman konyhai segédeszközök, 6 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Koopman konyhai segédeszközök, 6 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Koopman konyhai segédeszközök, 6 db

További termékképek, részletesebb leírások Koopman konyhai segédeszközök, 6 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8719202912982
- a termék kategóriában van Konyhai kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Koopman konyhai segédeszközök, 6 db Konyhai kiegészítők
6 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Konyhai kiegészítők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Koopman konyhai segédeszközök, 6 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8719202912982 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Konyhai kiegészítők - További termékek megtekintése