Vélemények Koziol Elli fogas, fehér és termékinformációk

Terméknév: Koziol Elli fogas, fehér Akasztók és kampók Koziol

Termékleírás:  Még egy olyan általános használati tárgynak, mint a fogas, sem kell unalmasnak lennie!   A bagoly alakú, kétoldalas ragasztószalaggal rendelkező fogas mindenekelőtt eredeti kialakításával kelti fel a figyelmet. Használhatja kéztörlők, törölközők vagy egyéb textíliák felakasztásához.     A gyártásához használt anyag 100%-ban újrahasznosítható, nemes műanyag, amely nem tartalmaz BPA-t és melamint. A gyártás során nem használnak fel hőre lágyuló műanyagokat vagy lágyítószereket.   A Koziol egy német vállalat, amelynek minden terméke közvetlenül Németországban készül. A cég számos nemzetközi formatervezési díjat nyert. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Koziol Elli fogas, fehér mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Akasztók és kampók.

Reviews Koziol Elli fogas, fehér
Termék felülvizsgálata Koziol Elli fogas, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Koziol Elli fogas, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Koziol vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Koziol Elli fogas, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Koziol Elli fogas, fehér Koziol

További termékképek, részletesebb leírások Koziol Elli fogas, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Koziol, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Koziol
- code EAN 4002942372104
- a termék kategóriában van Akasztók és kampók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Koziol Elli fogas, fehér Akasztók és kampók
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Akasztók és kampók Koziol

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Koziol Elli fogas, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Koziol), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4002942372104 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Akasztók és kampók - További termékek megtekintése