Vélemények Kültéri kefés lábtörlő Brick Wall, 40 x 60 cm és termékinformációk

Terméknév: Kültéri kefés lábtörlő Brick Wall, 40 x 60 cm Kültéri lábtörlők

Termékleírás: A lábtörlő praktikus kiegészítő a házban, vagy a lakásban. Segít tisztán tartani otthonát, a lábtörlő továbbá olyan, mint egy névjegykártya a bejárat előtt. Ez a gumiból készült félkӧr lábtörlő alkalmas az enyhébb szennyeződések eltávolítására, és rossz időjárás esetében csúszásgátló hatása is van. A lábtörlőn szegély található, ami feltartja a vizet a lábtörlőn, így használható a nedves cipők tárolására is. Tisztítása egyszerű.   ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kültéri kefés lábtörlő Brick Wall, 40 x 60 cm mert kedvező ár 1 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kültéri lábtörlők.

Reviews Kültéri kefés lábtörlő Brick Wall, 40 x 60 cm
Termék felülvizsgálata Kültéri kefés lábtörlő Brick Wall, 40 x 60 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kültéri kefés lábtörlő Brick Wall, 40 x 60 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kültéri kefés lábtörlő Brick Wall, 40 x 60 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kültéri kefés lábtörlő Brick Wall, 40 x 60 cm

További termékképek, részletesebb leírások Kültéri kefés lábtörlő Brick Wall, 40 x 60 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Kültéri lábtörlők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kültéri kefés lábtörlő Brick Wall, 40 x 60 cm Kültéri lábtörlők
1 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kültéri lábtörlők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kültéri kefés lábtörlő Brick Wall, 40 x 60 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kültéri lábtörlők - További termékek megtekintése