Vélemények Kutyajáték készlet rózsaszín, 4 db és termékinformációk

Terméknév: Kutyajáték készlet rózsaszín, 4 db Kutya játékok

Termékleírás:  Biztosan Ön is tudja, hogy minden kӧlyӧkkutya számára nagyon fontosak a játékok. A csomagolásban gyűrű, hal csontváz, cumi és rágókӧtél található. A csomagolás mérete: 22 x 12,5 x 4 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kutyajáték készlet rózsaszín, 4 db mert kedvező ár 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kutya játékok.

Reviews Kutyajáték készlet rózsaszín, 4 db
Termék felülvizsgálata Kutyajáték készlet rózsaszín, 4 db

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kutyajáték készlet rózsaszín, 4 db -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kutyajáték készlet rózsaszín, 4 db és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kutyajáték készlet rózsaszín, 4 db

További termékképek, részletesebb leírások Kutyajáték készlet rózsaszín, 4 db és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Kutya játékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kutyajáték készlet rózsaszín, 4 db Kutya játékok
845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kutya játékok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kutyajáték készlet rózsaszín, 4 db) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.