Vélemények Kutyák dekor szigetelőpárna ablakba, 90 x 20 cm és termékinformációk

Terméknév: Kutyák dekor szigetelőpárna ablakba, 90 x 20 cm Kispárnák kitöltéssek

Termékleírás:  Gyakran hideg van otthonában, annak ellenére, hogy kellőképpen fűt? Valószínűleg rés van az ablakok mellett vagy az ajtók alatt. A helyiségbe így hideg levegő áramlik, a fűtés nem gazdaságos, Ön pedig folyamatosan fázik. Ez az ügyes párna jelentheti a megoldást, amelyet elhelyezhet az ablakpárkányra vagy a padlóra az ajtó lábához, a hideg levegő így nem áramlik majd be a szobába.   Az aranyos kutyusokat ábrázoló huzat levehető, így bármikor kimoshatja. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kutyák dekor szigetelőpárna ablakba, 90 x 20 cm mert kedvező ár 3 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kispárnák kitöltéssek.

Reviews Kutyák dekor szigetelőpárna ablakba, 90 x 20 cm
Termék felülvizsgálata Kutyák dekor szigetelőpárna ablakba, 90 x 20 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kutyák dekor szigetelőpárna ablakba, 90 x 20 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kutyák dekor szigetelőpárna ablakba, 90 x 20 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kutyák dekor szigetelőpárna ablakba, 90 x 20 cm

További termékképek, részletesebb leírások Kutyák dekor szigetelőpárna ablakba, 90 x 20 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595182108283
- a termék kategóriában van Kispárnák kitöltéssek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kutyák dekor szigetelőpárna ablakba, 90 x 20 cm Kispárnák kitöltéssek
3 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kispárnák kitöltéssek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kutyák dekor szigetelőpárna ablakba, 90 x 20 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595182108283 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kispárnák kitöltéssek - További termékek megtekintése