Vélemények Kvalitex Átvarrott matracvédő fehér , 90 x 200 cm és termékinformációk

Terméknév: Kvalitex Átvarrott matracvédő fehér , 90 x 200 cm Matrac védők Kvalitex

Termékleírás: Az átvarrott matracvédő feladata, hogy védje a matracot a mindennapi szennyeződésektől. Ruhaszárító gépben csökkentett hőmérsékleten szárítása ajánlott.A madracvédőt a minőségibb kivitelesése miatt hosszabb élettartam jellemzi. A matracvédő töltete 100% üreges szál, mely a megfelelő sűrűsége miatt tovább megtartja alakját. A matracvédő sarkai praktikus gumival vannak ellátva a kényelmes rögzítéshez, így a matracvédő mindíg a helyén marad. A matracvédő négyzetekben átvarrott, mely biztosítja, hogy a benne levő töltet nem mozdul el. A matracvédő fő szerepe, hogy nem engedi át a szennyeződéseket, de egyben a kiváló nedvszívó képessége miatt elnyeli a nedvességet. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kvalitex Átvarrott matracvédő fehér , 90 x 200 cm mert kedvező ár 7 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Matrac védők.

Reviews Kvalitex Átvarrott matracvédő fehér , 90 x 200 cm
Termék felülvizsgálata Kvalitex Átvarrott matracvédő fehér , 90 x 200 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kvalitex Átvarrott matracvédő fehér , 90 x 200 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kvalitex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kvalitex Átvarrott matracvédő fehér , 90 x 200 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kvalitex Átvarrott matracvédő fehér , 90 x 200 cm Kvalitex

További termékképek, részletesebb leírások Kvalitex Átvarrott matracvédő fehér , 90 x 200 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Kvalitex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kvalitex
- code EAN 8595673401015
- a termék kategóriában van Matrac védők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kvalitex Átvarrott matracvédő fehér , 90 x 200 cm Matrac védők
7 995 Ft
Az áruk elérhetősége
25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Matrac védők Kvalitex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kvalitex Átvarrott matracvédő fehér , 90 x 200 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kvalitex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595673401015 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Matrac védők - További termékek megtekintése