Vélemények Kvalitex Cler PROVENCE Collection pamut ágynemű és termékinformációk

Terméknév: Kvalitex Cler PROVENCE Collection pamut ágynemű DeLUXE pamut ágyneműhuzat Kvalitex

Termékleírás:  Virágminta a nem szokványos hálószobáért, amely Önt is egyszerűen rabul ejti. Az ágynemű anyaga nagyon finom és kellemes tapintású, továbbá finom fonalak nagy sűrűsége jellemzi, amelyek maximális komfortérzetet garantálnak pihenés közben. Az ágynemű mindkét oldala egyforma.   Az ágynemű záródása nem az ágynemű teljes szélessége mentén húzódik, hanem 10 cm-rel beljebb kerül elvarrásra a szélétől, hogy megakadályozható legyen a takaró vagy a párna sarkának kimozdulása. Az ágynemű 5-7 cm-es mérettartalékkal készül. Mosás után az anyag a csomagoláson feltüntetett méretre megy össze. Az ágynemű Csehországban készül.   A csomag tartalma: 1 db párnahuzat, 70 x 90 cm 1 db paplanhuzat, 140 x 220 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kvalitex Cler PROVENCE Collection pamut ágynemű mert kedvező ár 10 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van DeLUXE pamut ágyneműhuzat.

Reviews Kvalitex Cler PROVENCE Collection pamut ágynemű
Termék felülvizsgálata Kvalitex Cler PROVENCE Collection pamut ágynemű

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kvalitex Cler PROVENCE Collection pamut ágynemű -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kvalitex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kvalitex Cler PROVENCE Collection pamut ágynemű és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kvalitex Cler PROVENCE Collection pamut ágynemű Kvalitex

További termékképek, részletesebb leírások Kvalitex Cler PROVENCE Collection pamut ágynemű és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Kvalitex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kvalitex
- code EAN 8595673425974
- a termék kategóriában van DeLUXE pamut ágyneműhuzat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kvalitex Cler PROVENCE Collection pamut ágynemű DeLUXE pamut ágyneműhuzat
10 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása DeLUXE pamut ágyneműhuzat Kvalitex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kvalitex Cler PROVENCE Collection pamut ágynemű) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kvalitex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595673425974 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
DeLUXE pamut ágyneműhuzat - További termékek megtekintése