Vélemények Kvalitex Luxus plus párna cipzárral 800g, 70 x 80 cm és termékinformációk

Terméknév: Kvalitex Luxus plus párna cipzárral 800g, 70 x 80 cm Párnák Kvalitex

Termékleírás: A Luxus plus párnát használhatja, mint klasszikus párnát, vagy mint díszpárna töltetet is, amely lakását kellemesebbé varázsolja. Luxus plus párna felületi anyaga 100% poliészterből (mikrofibra) készült. Az anyagra jellemző a szálak nagy sűrűsége és tapintása a barack bársonyosságához hasonló. Ezt a hatás a szövet egyik oldalának fésülésével érik el. A töltet nagyon jó minőségű. A párna töltete UNICO – golyós üreges szálak 100% poliészterből, amely tulajdonságainak köszönhetően nem laposodik és könnyen felrázható. A Luxus plus párnán négyzet és téglalap alú varratok találhatóak. A párnán cipzár található. A nemszövött anyag nagyon fontos ezen párnák esetében, mivel az anyag megakadályozza a töltet és a szövedék összekapcsolódását. A minőségi UNICO üreges szálak a legjobb jelenleg használt párnatöltetnek számítanak... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Kvalitex Luxus plus párna cipzárral 800g, 70 x 80 cm mert kedvező ár 6 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Párnák.

Reviews Kvalitex Luxus plus párna cipzárral 800g, 70 x 80 cm
Termék felülvizsgálata Kvalitex Luxus plus párna cipzárral 800g, 70 x 80 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Kvalitex Luxus plus párna cipzárral 800g, 70 x 80 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Kvalitex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Kvalitex Luxus plus párna cipzárral 800g, 70 x 80 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Kvalitex Luxus plus párna cipzárral 800g, 70 x 80 cm Kvalitex

További termékképek, részletesebb leírások Kvalitex Luxus plus párna cipzárral 800g, 70 x 80 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Kvalitex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Kvalitex
- code EAN 8595673418747
- a termék kategóriában van Párnák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Kvalitex Luxus plus párna cipzárral 800g, 70 x 80 cm Párnák
6 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Párnák Kvalitex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Kvalitex Luxus plus párna cipzárral 800g, 70 x 80 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Kvalitex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595673418747 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Párnák - További termékek megtekintése