Vélemények Lace műanyag virágtartó csipkével, antracit és termékinformációk

Terméknév: Lace műanyag virágtartó csipkével, antracit Műanyag virágcserepek

Termékleírás:  Lace műanyag virágtartó csipkével díszített szélei minden helység, terasz, vagy kert szép kiegészítője lesz. A virágtartó nem csak a belső tér szép dísze, hanem egész éves külső használatra is alkalmas az ablakpárkányon, teraszon, vagy kertben. Kiváló minőségű, könnyen tisztítható anyagból készült, mely ellenáll a fagynak és a szélnek is.  ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Lace műanyag virágtartó csipkével, antracit mert kedvező ár 745 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Műanyag virágcserepek.

Reviews Lace műanyag virágtartó csipkével, antracit
Termék felülvizsgálata Lace műanyag virágtartó csipkével, antracit

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lace műanyag virágtartó csipkével, antracit -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lace műanyag virágtartó csipkével, antracit és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lace műanyag virágtartó csipkével, antracit

További termékképek, részletesebb leírások Lace műanyag virágtartó csipkével, antracit és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 745 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5905197096766
- a termék kategóriában van Műanyag virágcserepek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lace műanyag virágtartó csipkével, antracit Műanyag virágcserepek
745 Ft
Az áruk elérhetősége
06.11.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Műanyag virágcserepek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lace műanyag virágtartó csipkével, antracit) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905197096766 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Műanyag virágcserepek - További termékek megtekintése