Vélemények Lacoste Sport Resistant Technical Pique Golf Cap és termékinformációk

Terméknév: Lacoste Sport Resistant Technical Pique Golf Cap Golf sapkák Lacoste

Termékleírás: Sport Resistant Technical Pique Golf Cap by Lacoste > Cap > Curved peak > Stitched ventilation eyelets > Touch and close back fastener > Touch, breathable technical pique > Contrast piping to peak > Ultra Dry (quick drying) > Green crocodile logo badge > 100% Polyester > Hand wash only... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Lacoste Sport Resistant Technical Pique Golf Cap mert kedvező ár 26 637 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Golf sapkák.

Reviews Lacoste Sport Resistant Technical Pique Golf Cap
Termék felülvizsgálata Lacoste Sport Resistant Technical Pique Golf Cap

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lacoste Sport Resistant Technical Pique Golf Cap -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lacoste vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lacoste Sport Resistant Technical Pique Golf Cap és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lacoste Sport Resistant Technical Pique Golf Cap Lacoste

További termékképek, részletesebb leírások Lacoste Sport Resistant Technical Pique Golf Cap és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Lacoste, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 26 637 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lacoste
- code EAN 2368076220509
- a termék kategóriában van Golf sapkák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lacoste Sport Resistant Technical Pique Golf Cap Golf sapkák
26 637 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Golf sapkák Lacoste

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lacoste Sport Resistant Technical Pique Golf Cap) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lacoste), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2368076220509 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.