Vélemények Lacoste Sport Striped Technical Golf Polo és termékinformációk

Terméknév: Lacoste Sport Striped Technical Golf Polo Férfi ruházat Lacoste

Termékleírás: Sport Striped Technical Golf Polo by Lacoste > Polo > Designed for golf > Short sleeves > Ribbed fold down collar > 3 button placket > Striped design > Quick drying fabric > Stretch fabric (freedom of movement) > Lacoste logo to chest > Body: 94% Polyester, 6% Elastane > Collar: 98% Polyester, 2% Elastane > Machine wash at 30 degrees... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Lacoste Sport Striped Technical Golf Polo mert kedvező ár 42 588 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Lacoste Sport Striped Technical Golf Polo
Termék felülvizsgálata Lacoste Sport Striped Technical Golf Polo

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lacoste Sport Striped Technical Golf Polo -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lacoste vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lacoste Sport Striped Technical Golf Polo és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lacoste Sport Striped Technical Golf Polo Lacoste

További termékképek, részletesebb leírások Lacoste Sport Striped Technical Golf Polo és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Lacoste, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 42 588 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lacoste
- code EAN 2361337223905
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lacoste Sport Striped Technical Golf Polo Férfi ruházat
42 588 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Lacoste

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lacoste Sport Striped Technical Golf Polo) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lacoste), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2361337223905 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése