Vélemények Lamart CUIVRE vízforraló 3 l piros és termékinformációk

Terméknév: Lamart CUIVRE vízforraló 3 l piros Teáskannák Lamart

Termékleírás: Rozsdamnetes acél teafõzõ edény 3L, mely magasminõségû rozsdamentes acélból készült. Fogantyúja ellenálló mûanyagból készült. A teafõzõ sípszóval rendelkezik, a víz forrásának jelzéséhez. Az edény mûanyag fedõvel rendelkezik az egyszerû tisztítás, és megtöltés érdekében. A vízforraló edény alkalmas minden tûzhelyhez, beleértve az indukciósat is. Egyszerû kezelés, karbantartás, és tisztítás. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Lamart CUIVRE vízforraló 3 l piros mert kedvező ár 4 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Teáskannák.

Reviews Lamart CUIVRE vízforraló 3 l piros
Termék felülvizsgálata Lamart CUIVRE vízforraló 3 l piros

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lamart CUIVRE vízforraló 3 l piros -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lamart vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lamart CUIVRE vízforraló 3 l piros és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lamart CUIVRE vízforraló 3 l piros Lamart

További termékképek, részletesebb leírások Lamart CUIVRE vízforraló 3 l piros és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Lamart, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lamart
- code EAN 8590669129089
- a termék kategóriában van Teáskannák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lamart CUIVRE vízforraló 3 l piros Teáskannák
4 295 Ft
Az áruk elérhetősége
25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Teáskannák Lamart

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lamart CUIVRE vízforraló 3 l piros) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lamart), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669129089 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Teáskannák - További termékek megtekintése