Vélemények Lamart Esprit LT4016 termosz, fehér és termékinformációk

Terméknév: Lamart Esprit LT4016 termosz, fehér Termoszok és kulacsok Lamart

Termékleírás: Lamart rozsdamentes acélból készült termosz. Űrtartalma 0,45 liter. Elegáns tervezés. A reggeli kávé egy kicsivel tovább lesz meleg, illetve a tea sem fogja kihűlve várni Önt.Műszaki adatai: a termosz kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült; a nyomógombos nyitási mechanizmus minőségi műanyagból készült; a rozsdamentes acél betét szinte törhetetlenné teszi a termoszt; a biztosítékos mechanizmus megakadályozza a váratlan kinyílást.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Lamart Esprit LT4016 termosz, fehér mert kedvező ár 3 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Termoszok és kulacsok.

Reviews Lamart Esprit LT4016 termosz, fehér
Termék felülvizsgálata Lamart Esprit LT4016 termosz, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lamart Esprit LT4016 termosz, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lamart vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lamart Esprit LT4016 termosz, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lamart Esprit LT4016 termosz, fehér Lamart

További termékképek, részletesebb leírások Lamart Esprit LT4016 termosz, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Lamart, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lamart
- code EAN 8590669154135
- a termék kategóriában van Termoszok és kulacsok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lamart Esprit LT4016 termosz, fehér Termoszok és kulacsok
3 295 Ft
Az áruk elérhetősége
28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Termoszok és kulacsok Lamart

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lamart Esprit LT4016 termosz, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lamart), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669154135 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Termoszok és kulacsok - További termékek megtekintése