Vélemények Lamart Kerámia szakácskés 15 cm és termékinformációk

Terméknév: Lamart Kerámia szakácskés 15 cm Kerámia kések Lamart

Termékleírás: Szakécskés fehér kerámiából. Rendkívül éles kerámiapenge, ergonomikusan formált rozsdamentes acél fogantyú a tökéletes eredményért, és biztonságos használatért. Nem befolyásolja a szeletelt élelmiszer ízét, és illatát. Egészségügyi szempontból nem káros élelmiszer szeletelés. Használat után mossa el, és szárítsa meg a terméket. Tisztítható mogogatógép segítségével is. Méretek: kés pengéje 15 cm, kés hossza 29 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Lamart Kerámia szakácskés 15 cm mert kedvező ár 6 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerámia kések.

Reviews Lamart Kerámia szakácskés 15 cm
Termék felülvizsgálata Lamart Kerámia szakácskés 15 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lamart Kerámia szakácskés 15 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lamart vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lamart Kerámia szakácskés 15 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lamart Kerámia szakácskés 15 cm Lamart

További termékképek, részletesebb leírások Lamart Kerámia szakácskés 15 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Lamart, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lamart
- code EAN 8590669118014
- a termék kategóriában van Kerámia kések


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lamart Kerámia szakácskés 15 cm Kerámia kések
6 345 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerámia kések Lamart

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lamart Kerámia szakácskés 15 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lamart), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669118014 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerámia kések - További termékek megtekintése