Vélemények Lamart LT1061 Iron öntöttvas fazék 20 cm és termékinformációk

Terméknév: Lamart LT1061 Iron öntöttvas fazék 20 cm Öntöttvas lábasok Lamart

Termékleírás: Élvezze a minőségi főzést, ahogy egykor nagyanyáink tették. Elegáns dizájn. A Lamart márkanév Iron zománcozott öntöttvas fazeka kiváló minőségű anyagból készült, mely örök és formatartó. A belső és külső zománcréteg ellenállóbbá teszi a kopással és a repedésekkel szemben. A belső réteg lehetővé teszi, hogy kis mennyiségű zsiradékot használjunk fel. Az ételek nem ragadnak oda és nem lesznek rágósak sem.A fazék ellenáll a magas hőmérsékletnek, akár 280 °C-ig. Mindenféle tűzhelyen használható, még az indukciós főzőlapon is. Műszaki leírása:  belső és külső zománcréteg, mely ellenállóbbá teszi a dörzsöléssel és a sérülésekkel szemben kiváló minőségű öntöttvas leragadást gátló zománcbevonatával párosítva eléri az ételek felülethez való alacsony tapadását és a fazék mechanikai és kémiai ellenállóságát a bordázott vagy módosított alakú fenék belső rétege lehetővé teszi a kevés zsiradékkal történő főzést és gondoskodik róla, hogy az ételek ne tapadjanak le nagyméretű fogantyúk egyenletes súlyelosztást és biztonságos fogást tesznek lehetővé súlya ellenére a zománcozott öntöttvas fazék a lehető legjobb hővezető és hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik könnyű karbantartás és tisztítás ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Lamart LT1061 Iron öntöttvas fazék 20 cm mert kedvező ár 11 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Öntöttvas lábasok.

Reviews Lamart LT1061 Iron öntöttvas fazék 20 cm
Termék felülvizsgálata Lamart LT1061 Iron öntöttvas fazék 20 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lamart LT1061 Iron öntöttvas fazék 20 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lamart vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lamart LT1061 Iron öntöttvas fazék 20 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lamart LT1061 Iron öntöttvas fazék 20 cm Lamart

További termékképek, részletesebb leírások Lamart LT1061 Iron öntöttvas fazék 20 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Lamart, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lamart
- code EAN 8590669176595
- a termék kategóriában van Öntöttvas lábasok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

 Lamart LT1061 Iron öntöttvas fazék 20 cm Öntöttvas lábasok
11 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Öntöttvas lábasok Lamart

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék ( Lamart LT1061 Iron öntöttvas fazék 20 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lamart), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669176595 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Öntöttvas lábasok - További termékek megtekintése