Vélemények Lamart LT1077 kerámia serpenyő Cast és termékinformációk

Terméknév: Lamart LT1077 kerámia serpenyő Cast Kerámia serpenyők Lamart

Termékleírás: A Cast sorozatból származó serpenyő kerámia felülettel alkalmas a zsiradékok nélküli sütéshez. A speciális kerámia felület nagymértékben hőálló. A serpenyő alumínium öntvény effektív hőkezelési jellemzőkkel. Ergonomikus fogó, praktikus lyuk a felakasztáshoz. A fekete-ezüst kivitelezés ízlésesen fog mutatni konyhájában. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Lamart LT1077 kerámia serpenyő Cast mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kerámia serpenyők.

Reviews Lamart LT1077 kerámia serpenyő Cast
Termék felülvizsgálata Lamart LT1077 kerámia serpenyő Cast

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lamart LT1077 kerámia serpenyő Cast -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lamart vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lamart LT1077 kerámia serpenyő Cast és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lamart LT1077 kerámia serpenyő Cast Lamart

További termékképek, részletesebb leírások Lamart LT1077 kerámia serpenyő Cast és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Lamart, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lamart
- code EAN 8590669205134
- a termék kategóriában van Kerámia serpenyők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lamart LT1077 kerámia serpenyő Cast Kerámia serpenyők
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kerámia serpenyők Lamart

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lamart LT1077 kerámia serpenyő Cast) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lamart), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669205134 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kerámia serpenyők - További termékek megtekintése