Vélemények Larsen Puzzle Számtan a legkisebbeknek, 10 darab és termékinformációk

Terméknév: Larsen Puzzle Számtan a legkisebbeknek, 10 darab Puzzle és építőjátékok Larsen

Termékleírás: Tanítsa meg gyermekeit számolni. Helyezzék el együtt a képeket a számok mellé. Ez a puzzle megtanítja a gyerekeket számolni 1-től 10-ig. Larsen oktató puzzle gyermekeknek, amely egyszerre szórakoztat és oktat is. Ideális játék a gyermekek képzelőerejének, memmóriájának és finommotorikájának fejlesztésére. Bekeretezett tábla kivitelezésének kӧszӧnhetően jól ӧsszerakható és tárolható. A klasszikus puzzle-val ellentétben darabjai külӧbӧző alakúak, így az egyes darabok nem cserélhetőek ӧssze. Mindig csak egy darab illik a megfelelő helyre. Az ӧsszerakás megkӧnnyítéseként az egyes darabok metszetei láthatóak a táblán is.   A Larsen puzzle-t Európában gyártják újrahasznosított anyagok felhasználásával, és hosszú hagyományra tekint vissza. Az egyes darabok 2,5 mm vastagságúak. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Larsen Puzzle Számtan a legkisebbeknek, 10 darab mert kedvező ár 1 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Puzzle és építőjátékok.

Reviews Larsen Puzzle Számtan a legkisebbeknek, 10 darab
Termék felülvizsgálata Larsen Puzzle Számtan a legkisebbeknek, 10 darab

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Larsen Puzzle Számtan a legkisebbeknek, 10 darab -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Larsen vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Larsen Puzzle Számtan a legkisebbeknek, 10 darab és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Larsen Puzzle Számtan a legkisebbeknek, 10 darab Larsen

További termékképek, részletesebb leírások Larsen Puzzle Számtan a legkisebbeknek, 10 darab és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Larsen, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Larsen
- code EAN 7023852115404
- a termék kategóriában van Puzzle és építőjátékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Larsen Puzzle Számtan a legkisebbeknek, 10 darab Puzzle és építőjátékok
1 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Puzzle és építőjátékok Larsen

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Larsen Puzzle Számtan a legkisebbeknek, 10 darab) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Larsen), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 7023852115404 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Puzzle és építőjátékok - További termékek megtekintése