Vélemények Lavvu Crystal Lines falióra antracit átmérő 49 cm és termékinformációk

Terméknév: Lavvu Crystal Lines falióra antracit átmérő 49 cm Faliórák Lavvu

Termékleírás:   Ez az érdekes óra , amelynek éles vonalai vannak otthona belső terét stílusossá varázsolja. A színek kombinációja elegáns és külӧnleges hatásssal bír Önre és vendégeire is. Magas minőségű elemes Quartz óraszerkezettel, amely ketyeg. A csomagolás 100% -ban újrahasznosítható. Kérjük, hogy a használt elemeket a gyűjtődobozokban dobja ki. Köszönjük, hogy védi velünk a természetet. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Lavvu Crystal Lines falióra antracit átmérő 49 cm mert kedvező ár 20 895 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Faliórák.

Reviews Lavvu Crystal Lines falióra antracit átmérő 49 cm
Termék felülvizsgálata Lavvu Crystal Lines falióra antracit átmérő 49 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lavvu Crystal Lines falióra antracit átmérő 49 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lavvu vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lavvu Crystal Lines falióra antracit átmérő 49 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lavvu Crystal Lines falióra antracit átmérő 49 cm Lavvu

További termékképek, részletesebb leírások Lavvu Crystal Lines falióra antracit átmérő 49 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Lavvu, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 20 895 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lavvu
- code EAN 8596300003565
- a termék kategóriában van Faliórák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lavvu Crystal Lines falióra antracit átmérő 49 cm Faliórák
20 895 Ft
Az áruk elérhetősége
04.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Faliórák Lavvu

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lavvu Crystal Lines falióra antracit átmérő 49 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lavvu), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8596300003565 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Faliórák - További termékek megtekintése