Vélemények Lazy Bag önfelfújható hálózsák, fekete és termékinformációk

Terméknév: Lazy Bag önfelfújható hálózsák, fekete Kempingmatracok és matracok

Termékleírás:  A Lazy bag kicsi és könnyű, önfelfújható hálózsákot bárhová magával viheti, pillanatok alatt felfújhatja, azt követően pedig élvezheti a tökéletes kényelmet. Az átgondolt rendszerének köszönhetően nincs szükség pumpára a felfújásához, és a tüdejét sem kell megerőltetnie. Elegendő csupán „befogni” a levegőt a Lazy bag feltöltéséhez és lezárni a végét.   Anyaga: poliészter, vízálló. A hálózsák mérete: 240 x 73 cm Az összecsomagolt hálózsák mérete: 36 x 28 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Lazy Bag önfelfújható hálózsák, fekete mert kedvező ár 7 395 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kempingmatracok és matracok.

Reviews Lazy Bag önfelfújható hálózsák, fekete
Termék felülvizsgálata Lazy Bag önfelfújható hálózsák, fekete

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lazy Bag önfelfújható hálózsák, fekete -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lazy Bag önfelfújható hálózsák, fekete és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lazy Bag önfelfújható hálózsák, fekete

További termékképek, részletesebb leírások Lazy Bag önfelfújható hálózsák, fekete és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 395 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Kempingmatracok és matracok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lazy Bag önfelfújható hálózsák, fekete Kempingmatracok és matracok
7 395 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kempingmatracok és matracok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lazy Bag önfelfújható hálózsák, fekete) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kempingmatracok és matracok - További termékek megtekintése