Vélemények Leafs zsebkendőtartó doboz, 24,5 cm és termékinformációk

Terméknév: Leafs zsebkendőtartó doboz, 24,5 cm Zsebkendőtartó doboz

Termékleírás: Helyezze el papírzsebkendőit ebbe a stílusos dobozba, levél motívummal. Nagyszerű dekoráció lehet az íróasztalon, a polcon vagy az éjjeliszekrényen és nem kell többet aggódnia, hogy a zsebkendők papír csomagolása megsérül. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Leafs zsebkendőtartó doboz, 24,5 cm mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Zsebkendőtartó doboz.

Reviews Leafs zsebkendőtartó doboz, 24,5 cm
Termék felülvizsgálata Leafs zsebkendőtartó doboz, 24,5 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Leafs zsebkendőtartó doboz, 24,5 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Leafs zsebkendőtartó doboz, 24,5 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Leafs zsebkendőtartó doboz, 24,5 cm

További termékképek, részletesebb leírások Leafs zsebkendőtartó doboz, 24,5 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591957792398
- a termék kategóriában van Zsebkendőtartó doboz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Leafs zsebkendőtartó doboz, 24,5 cm Zsebkendőtartó doboz
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Zsebkendőtartó doboz

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Leafs zsebkendőtartó doboz, 24,5 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591957792398 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Zsebkendőtartó doboz - További termékek megtekintése