Vélemények Lee Cooper Thin Stripe Polo Shirt Ladies és termékinformációk

Terméknév: Lee Cooper Thin Stripe Polo Shirt Ladies Női ruházat Lee Cooper

Termékleírás: Lee Cooper Thin Stripe Polo Shirt Ladies This Lee Cooper Thin Stripe Polo Shirt is crafted with a fold over collar and 3 button fastening placket. It features short sleeves and has ribbed trims for comfort. This polo shirt is a lightweight construction in a stripe design and is complete with Lee Cooper branding. > Polo shirt > Fold over collar > 3 button fastening placket > Short sleeves > Ribbed trims > Lightweight > Stripe design > Lee Cooper branding > 66% polyester, 34% cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Lee Cooper Thin Stripe Polo Shirt Ladies mert kedvező ár 12 678 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Lee Cooper Thin Stripe Polo Shirt Ladies
Termék felülvizsgálata Lee Cooper Thin Stripe Polo Shirt Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lee Cooper Thin Stripe Polo Shirt Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lee Cooper vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lee Cooper Thin Stripe Polo Shirt Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lee Cooper Thin Stripe Polo Shirt Ladies Lee Cooper

További termékképek, részletesebb leírások Lee Cooper Thin Stripe Polo Shirt Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Lee Cooper, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 678 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lee Cooper
- code EAN 2652621163107
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lee Cooper Thin Stripe Polo Shirt Ladies Női ruházat
12 678 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Lee Cooper

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lee Cooper Thin Stripe Polo Shirt Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lee Cooper), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2652621163107 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése