Vélemények Lee Cooper Zip Through Hooded Sweater Mens és termékinformációk

Terméknév: Lee Cooper Zip Through Hooded Sweater Mens Férfi ruházat Lee Cooper

Termékleírás: Lee Cooper Zip Through Hooded Sweater Mens The Lee Cooper Zip Through Hooded Sweater has a full zip fastening, long sleeves with ribbed cuffs, a ribbed hem, hood with drawstring and two pockets. Featuring a brushed fleece lining for a more comfortable wear, it has printed Lee Cooper branding to finish. > Men's hoody > Full zip fastening > Long sleeves > Ribbed sleeve cuffs > Ribbed hem > Hood with drawstring > 2 pockets > Brushed fleece lining > Lee Cooper branding > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Lee Cooper Zip Through Hooded Sweater Mens mert kedvező ár 8 541 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Férfi ruházat.

Reviews Lee Cooper Zip Through Hooded Sweater Mens
Termék felülvizsgálata Lee Cooper Zip Through Hooded Sweater Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lee Cooper Zip Through Hooded Sweater Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lee Cooper vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lee Cooper Zip Through Hooded Sweater Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lee Cooper Zip Through Hooded Sweater Mens Lee Cooper

További termékképek, részletesebb leírások Lee Cooper Zip Through Hooded Sweater Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Lee Cooper, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 541 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lee Cooper
- code EAN 2532578035101
- a termék kategóriában van Férfi ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lee Cooper Zip Through Hooded Sweater Mens Férfi ruházat
8 541 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Férfi ruházat Lee Cooper

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lee Cooper Zip Through Hooded Sweater Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lee Cooper), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2532578035101 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Férfi ruházat - További termékek megtekintése