Vélemények Lego Wear Saxton 770 Cardigan Fleece Child Boys és termékinformációk

Terméknév: Lego Wear Saxton 770 Cardigan Fleece Child Boys Modern és elegáns ruha Lego Wear

Termékleírás: Lego Saxton 770 Cardigan Fleece Child Boys This Lego Saxton 770 Cardigan Fleece is crafted from a comfortable lightweight fleece with soft touch microfleece fabric, plus a full zip fastening, long sleeves with elasticated cuffs and elasticated hem, two pockets and Lego Wear branding to finish. > Boy's fleece jacket > Full zip fastening > Long sleeves > Elasticated sleeve cuffs > Elasticated hem > 2 pockets > Microfleece fabric construction > Lego Wear branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Lego Wear Saxton 770 Cardigan Fleece Child Boys mert kedvező ár 17 118 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Lego Wear Saxton 770 Cardigan Fleece Child Boys
Termék felülvizsgálata Lego Wear Saxton 770 Cardigan Fleece Child Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lego Wear Saxton 770 Cardigan Fleece Child Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lego Wear vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lego Wear Saxton 770 Cardigan Fleece Child Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lego Wear Saxton 770 Cardigan Fleece Child Boys Lego Wear

További termékképek, részletesebb leírások Lego Wear Saxton 770 Cardigan Fleece Child Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Lego Wear, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 17 118 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lego Wear
- code EAN 2400005191655
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lego Wear Saxton 770 Cardigan Fleece Child Boys Modern és elegáns ruha
17 118 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Lego Wear

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lego Wear Saxton 770 Cardigan Fleece Child Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lego Wear), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2400005191655 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése