Vélemények Leifheit Combi Press Disc Mop felmosószett és termékinformációk

Terméknév: Leifheit Combi Press Disc Mop felmosószett Felmosók Leifheit

Termékleírás: Könnyítse meg a takarítást a jól bevállt Leifheit takarító készlettel. A készlet padlófelmosásra alkalmas, keze nem érintkezik a koszos vízzel. Műszaki paraméterek: Takarítás a koszos vízzel való érintkezés nélkül Új rojtos felmosó a gyors és alapos takarítás érdekében Halkékony 360°-ban forgó csukló lehetővé teszi a nyolcas alakzatban való felmosást, valamint megkönnyíti a sarkak, lépcsők és nehezen elérhető helyek tisztítását is Mikroszálból készült rojtok, melyek nagyszerűen nyelik el a szennyeződéseket Extra nagy felmosó felület CLICK rendszerrel kompatibilis A csomag tartalmazza: Rojtos felmosó Univerzális 12 l űrtartalmú vödör Csavaró kamra... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Leifheit Combi Press Disc Mop felmosószett mert kedvező ár 10 645 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Felmosók.

Reviews Leifheit Combi Press Disc Mop felmosószett
Termék felülvizsgálata Leifheit Combi Press Disc Mop felmosószett

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Leifheit Combi Press Disc Mop felmosószett -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Leifheit vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Leifheit Combi Press Disc Mop felmosószett és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Leifheit Combi Press Disc Mop felmosószett Leifheit

További termékképek, részletesebb leírások Leifheit Combi Press Disc Mop felmosószett és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Leifheit, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 10 645 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Leifheit
- code EAN 4006501520548
- a termék kategóriában van Felmosók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Leifheit Combi Press Disc Mop felmosószett Felmosók
10 645 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Felmosók Leifheit

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Leifheit Combi Press Disc Mop felmosószett) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Leifheit), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4006501520548 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Felmosók - További termékek megtekintése