Vélemények Leifheit Twist Extra Soft M 55321 utántöltő korong és termékinformációk

Terméknév: Leifheit Twist Extra Soft M 55321 utántöltő korong Cserélhető fejek a felmosóhoz Leifheit

Termékleírás: Pót felmosóhuzat Clean Twist Extra Soft és Combi felmosókhoz, melyekkel könnyedén tisztíthatja meg padlóját, minden padlótípusratípusra alkalmas, kiváltképp nedvességre érzékeny padlókra ajánljuk. A huzat speciális mikroszálból készült, mely kiválóan távolítja el a szennyeződéseket, nem bolyhosodik, valamint magas élettartamú. Műszaki paraméterei: Clean Twist Extra Soft és Combi felmosókhoz minden padlótípusratípusra alkalmas, kiváltképp nedvességre érzékeny padlókra (linóleum, parkett, laminált padló, parafa padló, fa padlóburkolatok atd.) speciális mikroszálból készült, mely kiválóan távolítja el a szennyeződéseket gyorsan szárad könnyű felerősítés kapcsokkal öblítő hozzáadása nélkül is mosható 60 oC-on... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Leifheit Twist Extra Soft M 55321 utántöltő korong mert kedvező ár 3 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Cserélhető fejek a felmosóhoz.

Reviews Leifheit Twist Extra Soft M 55321 utántöltő korong
Termék felülvizsgálata Leifheit Twist Extra Soft M 55321 utántöltő korong

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Leifheit Twist Extra Soft M 55321 utántöltő korong -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Leifheit vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Leifheit Twist Extra Soft M 55321 utántöltő korong és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Leifheit Twist Extra Soft M 55321 utántöltő korong Leifheit

További termékképek, részletesebb leírások Leifheit Twist Extra Soft M 55321 utántöltő korong és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Leifheit, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Leifheit
- code EAN 4006501553218
- a termék kategóriában van Cserélhető fejek a felmosóhoz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Leifheit Twist Extra Soft M 55321 utántöltő korong Cserélhető fejek a felmosóhoz
3 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Cserélhető fejek a felmosóhoz Leifheit

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Leifheit Twist Extra Soft M 55321 utántöltő korong) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Leifheit), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4006501553218 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Cserélhető fejek a felmosóhoz - További termékek megtekintése