Vélemények LEVAN zománcozott fazék, fedéllel és termékinformációk

Terméknév: LEVAN zománcozott fazék, fedéllel Zománcozott fazekak Orion

Termékleírás: A smalt fazék, fedõvel kiváló levesek, mártások, tészta, és egyéb köret készítéséhez. Alkalmas minden sütõhöz, beleértve az indukciósat is. Méretek: átmérõ 18 cm, magasság 13/16 cm, szélesség fülekkel 27 cm.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék LEVAN zománcozott fazék, fedéllel mert kedvező ár 2693 .69 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Zománcozott fazekak.

Reviews LEVAN zománcozott fazék, fedéllel
Termék felülvizsgálata LEVAN zománcozott fazék, fedéllel

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a LEVAN zománcozott fazék, fedéllel -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket LEVAN zománcozott fazék, fedéllel és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok LEVAN zománcozott fazék, fedéllel Orion

További termékképek, részletesebb leírások LEVAN zománcozott fazék, fedéllel és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2693 .69 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8592381121549
- a termék kategóriában van Zománcozott fazekak


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

LEVAN zománcozott fazék, fedéllel Zománcozott fazekak
2693 .69 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Zománcozott fazekak Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (LEVAN zománcozott fazék, fedéllel) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592381121549 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Zománcozott fazekak - További termékek megtekintése