Vélemények Levante karácsonyi koszorú, zöld, átmérő: 50 cm és termékinformációk

Terméknév: Levante karácsonyi koszorú, zöld, átmérő: 50 cm Karácsonyi koszorúk

Termékleírás: Díszítse fel a bejárati ajtaját vagy otthona belterét ezzel a gyönyörű koszorúval, amely minduntalan emlékezteti majd Ön arra, hogy ismét eljött a Karácsony varázslatos időszaka. A koszorút tobozok és piros bogyók díszítik. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Levante karácsonyi koszorú, zöld, átmérő: 50 cm mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Karácsonyi koszorúk.

Reviews Levante karácsonyi koszorú, zöld, átmérő: 50 cm
Termék felülvizsgálata Levante karácsonyi koszorú, zöld, átmérő: 50 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Levante karácsonyi koszorú, zöld, átmérő: 50 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Levante karácsonyi koszorú, zöld, átmérő: 50 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Levante karácsonyi koszorú, zöld, átmérő: 50 cm

További termékképek, részletesebb leírások Levante karácsonyi koszorú, zöld, átmérő: 50 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595243432753
- a termék kategóriában van Karácsonyi koszorúk


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Levante karácsonyi koszorú, zöld, átmérő: 50 cm Karácsonyi koszorúk
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 22.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Karácsonyi koszorúk

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Levante karácsonyi koszorú, zöld, átmérő: 50 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595243432753 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Karácsonyi koszorúk - További termékek megtekintése