Vélemények Levelek műkoszorú, zöld, átmérő: 23 cm és termékinformációk

Terméknév: Levelek műkoszorú, zöld, átmérő: 23 cm Szezonális koszorúk

Termékleírás: Függessze fel a bejárati ajtajára ezt az érdekes, apró levelekből álló koszorút. Kiváló dekorációja lesz ablakának vagy magának a belső térnek. Mindig üde zöld marad és sosem hervad el. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Levelek műkoszorú, zöld, átmérő: 23 cm mert kedvező ár 2 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szezonális koszorúk.

Reviews Levelek műkoszorú, zöld, átmérő: 23 cm
Termék felülvizsgálata Levelek műkoszorú, zöld, átmérő: 23 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Levelek műkoszorú, zöld, átmérő: 23 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Levelek műkoszorú, zöld, átmérő: 23 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Levelek műkoszorú, zöld, átmérő: 23 cm

További termékképek, részletesebb leírások Levelek műkoszorú, zöld, átmérő: 23 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8595243429418
- a termék kategóriában van Szezonális koszorúk


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Levelek műkoszorú, zöld, átmérő: 23 cm Szezonális koszorúk
2 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szezonális koszorúk

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Levelek műkoszorú, zöld, átmérő: 23 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8595243429418 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szezonális koszorúk - További termékek megtekintése