Vélemények LifeTime Beauty utazási manikűr készlet, 10 részes és termékinformációk

Terméknév: LifeTime Beauty utazási manikűr készlet, 10 részes Manikűr pedikűr

Termékleírás:  A szép ápolt köröm manapság nem csak a nők körében elterjedt. Bár manikűrözést szakosodott szépségszalonokban kínálnak, az emberek egyre gyakrabban olyan minőségi segédeszközöket keresnek, amelyek segítenek nekik a kéz és a láb tökéletes körömápolásában otthonuk kényelmében. Ez a gazdagon felszerelt utazási készlet nagyszerű segítség lesz az otthoni körömápolásban. A Life Time Beauty készlettel a manikűrje egy kellemes relaxációs eszköz is lesz, amellyel bármikor kényeztetheti magát, amikor csak eszébe jut és az eredmény garantáltan mindig tökéletes lesz. A készlet tartalma: bőrvágó olló csipesz körömreszelő bőrfeltoló kaparó 2x körömvágó fésű szemüvegjavító készlet boholytalanító praktikus tok ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék LifeTime Beauty utazási manikűr készlet, 10 részes mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Manikűr pedikűr.

Reviews LifeTime Beauty utazási manikűr készlet, 10 részes
Termék felülvizsgálata LifeTime Beauty utazási manikűr készlet, 10 részes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a LifeTime Beauty utazási manikűr készlet, 10 részes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket LifeTime Beauty utazási manikűr készlet, 10 részes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok LifeTime Beauty utazási manikűr készlet, 10 részes

További termékképek, részletesebb leírások LifeTime Beauty utazási manikűr készlet, 10 részes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8711252541709
- a termék kategóriában van Manikűr pedikűr


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

LifeTime Beauty utazási manikűr készlet, 10 részes Manikűr pedikűr
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
12.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Manikűr pedikűr

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (LifeTime Beauty utazási manikűr készlet, 10 részes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8711252541709 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Manikűr pedikűr - További termékek megtekintése