Vélemények Light Sleep New takaró, rózsaszín, 150 x 200 cm és termékinformációk

Terméknév: Light Sleep New takaró, rózsaszín, 150 x 200 cm Mikroszálas plédek

Termékleírás:  Egy pihepuha plüss takaró, amelybe öröm belebújni. A mikroplüss takaró mikroszálakból készül és ideális társ a hideg időben, kiváló hőszabályozó tulajdonságainak köszönhetően. Nagyszerűen melegít, hihetetlenül finom és kellemes tapintású. Anyagának köszönhetően allergiások számára is alkalmas. Gyorsan szárad és nem bolyhosodik.   A Light Sleep New takaró sokoldalúan használható. Amellett, hogy kellemesen melegít, nyáron magával viheti a szabadtéri moziba vagy a piknikre a barátokkal. Belebújhat a televízió előtt, vagy egyszerűen csak átvetheti a kanapén, amikor épp látogatókat vár. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Light Sleep New takaró, rózsaszín, 150 x 200 cm mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Mikroszálas plédek.

Reviews Light Sleep New takaró, rózsaszín, 150 x 200 cm
Termék felülvizsgálata Light Sleep New takaró, rózsaszín, 150 x 200 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Light Sleep New takaró, rózsaszín, 150 x 200 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Light Sleep New takaró, rózsaszín, 150 x 200 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Light Sleep New takaró, rózsaszín, 150 x 200 cm

További termékképek, részletesebb leírások Light Sleep New takaró, rózsaszín, 150 x 200 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Mikroszálas plédek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Light Sleep New takaró, rózsaszín, 150 x 200 cm Mikroszálas plédek
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Mikroszálas plédek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Light Sleep New takaró, rózsaszín, 150 x 200 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Mikroszálas plédek - További termékek megtekintése