Vélemények Little Joe légfrissítő, borostyán és termékinformációk

Terméknév: Little Joe légfrissítő, borostyán Légfrissítők az autóba

Termékleírás: A Little Joe egyedi légfrissítőre a Supair Drive AG svajci illatgyártótól kivételes illat és különleges 3D külső jellemző. Little Joe egy mosolygó figura, ami kellemes hangulatot varázsol autójában.A borostyán egy édeskés illat, az alap-orientális illatokra emlékeztető nyersanyagok keverékéből átalakított gyanta.Az illatozó fikura melletegy tartó is található, mellyel  az autó szellőzőrácsába rögzíthető.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Little Joe légfrissítő, borostyán mert kedvező ár 1 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Légfrissítők az autóba.

Reviews Little Joe légfrissítő, borostyán
Termék felülvizsgálata Little Joe légfrissítő, borostyán

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Little Joe légfrissítő, borostyán -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Little Joe légfrissítő, borostyán és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Little Joe légfrissítő, borostyán

További termékképek, részletesebb leírások Little Joe légfrissítő, borostyán és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 7640125388206
- a termék kategóriában van Légfrissítők az autóba


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Little Joe légfrissítő, borostyán Légfrissítők az autóba
1 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Légfrissítők az autóba

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Little Joe légfrissítő, borostyán) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 7640125388206 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Légfrissítők az autóba - További termékek megtekintése