Vélemények Little Joe légfrissítő, zöld tea és termékinformációk

Terméknév: Little Joe légfrissítő, zöld tea Légfrissítők az autóba

Termékleírás: A Little Joe egyedi légfrissítőt a Supair Drive AG svajci illatgyártótól kivételes illat és különleges 3D külső jellemzi. Little Joe egy mosolygó figura, ami kellemes hangulatot varázsol autójában.A zöld tea illat igazi zöld teára emlékeztet, viszont további növények illatával, parfümökkel van fűszerezve úgy,  hogy biztosítsa a jobb kedvet, pihentető hatású és javítsa a világ érzékelését.  A legfrissebb illat autójába. Az illatozó fikura mellet egy tartó is található, mellyel  az autó szellőzőrácsába rögzíthető.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Little Joe légfrissítő, zöld tea mert kedvező ár 1 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Légfrissítők az autóba.

Reviews Little Joe légfrissítő, zöld tea
Termék felülvizsgálata Little Joe légfrissítő, zöld tea

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Little Joe légfrissítő, zöld tea -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Little Joe légfrissítő, zöld tea és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Little Joe légfrissítő, zöld tea

További termékképek, részletesebb leírások Little Joe légfrissítő, zöld tea és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 7640125388237
- a termék kategóriában van Légfrissítők az autóba


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Little Joe légfrissítő, zöld tea Légfrissítők az autóba
1 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Légfrissítők az autóba

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Little Joe légfrissítő, zöld tea) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 7640125388237 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Légfrissítők az autóba - További termékek megtekintése