Vélemények LOCK LOCK sportpalack- rózsaszínű és termékinformációk

Terméknév: LOCK LOCK sportpalack- rózsaszínű Termoszok és kulacsok Lock & Lock

Termékleírás: Ez a sportpalack tökéletesen illeszkedik a kézbe. Egy új, Tritán nevű gyantaszármazékból készült. Ez az anyag magasan áttetsző, ellenálló, és természetesen az egészségre sem káros. A szilikon tömítéssel ellátott csuklós fedele minden baktériumot és szennyeződést kiszűr. A palack tartozéka a praktikus tartóhurok. A palackban levő italokat a hűtőszekrényben is lehet hűteni. Mosogatógépben mosható. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék LOCK LOCK sportpalack- rózsaszínű mert kedvező ár 2 345 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Termoszok és kulacsok.

Reviews LOCK LOCK sportpalack- rózsaszínű
Termék felülvizsgálata LOCK LOCK sportpalack- rózsaszínű

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a LOCK LOCK sportpalack- rózsaszínű -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lock & Lock vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket LOCK LOCK sportpalack- rózsaszínű és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok LOCK LOCK sportpalack- rózsaszínű Lock & Lock

További termékképek, részletesebb leírások LOCK LOCK sportpalack- rózsaszínű és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Lock & Lock, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 345 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lock & Lock
- code EAN 8803733029230
- a termék kategóriában van Termoszok és kulacsok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

LOCK  LOCK sportpalack- rózsaszínű Termoszok és kulacsok
2 345 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Termoszok és kulacsok Lock & Lock

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (LOCK LOCK sportpalack- rózsaszínű) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lock & Lock), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8803733029230 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Termoszok és kulacsok - További termékek megtekintése