Vélemények Löffler Half Zip Cycling Top Kids és termékinformációk

Terméknév: Löffler Half Zip Cycling Top Kids Gyermek biciklis dresszek Löffler

Termékleírás: Loffler Half Zip Cycling Top Kids This kids cycling jersey from Loffler features a half zip neck and is constructed from an air and lightweight knitting technique with excellent moisture management properties. > Kids cycling top > Half zip neck > Moisture wicking > UV protection > Flatlock seams > 100% Polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Löffler Half Zip Cycling Top Kids mert kedvező ár 8 539 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek biciklis dresszek.

Reviews Löffler Half Zip Cycling Top Kids
Termék felülvizsgálata Löffler Half Zip Cycling Top Kids

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Löffler Half Zip Cycling Top Kids -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Löffler vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Löffler Half Zip Cycling Top Kids és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Löffler Half Zip Cycling Top Kids Löffler

További termékképek, részletesebb leírások Löffler Half Zip Cycling Top Kids és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Löffler, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 539 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Löffler
- code EAN 2636528281751
- a termék kategóriában van Gyermek biciklis dresszek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Löffler Half Zip Cycling Top Kids Gyermek biciklis dresszek
8 539 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek biciklis dresszek Löffler

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Löffler Half Zip Cycling Top Kids) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Löffler), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2636528281751 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek biciklis dresszek - További termékek megtekintése