Vélemények Löffler Polo Transt Ladies és termékinformációk

Terméknév: Löffler Polo Transt Ladies Női ruházat Löffler

Termékleírás: Loffler Polo Transt Ladies This Loffler Polo Transt Ladies, features a four button fastening with a striped design for a great look. > Ladies Polo Shirt > Short sleeves > Button fastening > Striped design > 75% cotton 25% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Löffler Polo Transt Ladies mert kedvező ár 19 020 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női ruházat.

Reviews Löffler Polo Transt Ladies
Termék felülvizsgálata Löffler Polo Transt Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Löffler Polo Transt Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Löffler vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Löffler Polo Transt Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Löffler Polo Transt Ladies Löffler

További termékképek, részletesebb leírások Löffler Polo Transt Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Löffler, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 19 020 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Löffler
- code EAN 2444157583500
- a termék kategóriában van Női ruházat


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Löffler Polo Transt Ladies Női ruházat
19 020 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női ruházat Löffler

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Löffler Polo Transt Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Löffler), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2444157583500 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női ruházat - További termékek megtekintése