Vélemények Lonsdale 2 Stripe Fleece Shorts Mens és termékinformációk

Terméknév: Lonsdale 2 Stripe Fleece Shorts Mens Szabadidő sort Lonsdale

Termékleírás: Lonsdale 2 Stripe Fleece Shorts Mens These Lonsdale 2 Stripe Fleece Shorts are a lightweight construction with an elasticated waistband that has drawstring fastening. They have 2 zipped pockets, in addition to 2 open pockets. These shorts feature a soft fleece lining and are a block colour. They are designed with an embroidered logo and are complete with Lonsdale branding. > Shorts > Lightweight > Elasticated waistband > Drawstring fastening > 2 zipped pockets > 2 open pockets > Soft fleece lining > Block colour > Embroidered logo > Lonsdale branding > 65% polyester, 35% cotton > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Lonsdale 2 Stripe Fleece Shorts Mens mert kedvező ár 2 805 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szabadidő sort.

Reviews Lonsdale 2 Stripe Fleece Shorts Mens
Termék felülvizsgálata Lonsdale 2 Stripe Fleece Shorts Mens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lonsdale 2 Stripe Fleece Shorts Mens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lonsdale vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lonsdale 2 Stripe Fleece Shorts Mens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lonsdale 2 Stripe Fleece Shorts Mens Lonsdale

További termékképek, részletesebb leírások Lonsdale 2 Stripe Fleece Shorts Mens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Lonsdale, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 805 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lonsdale
- code EAN 2432030033501
- a termék kategóriában van Szabadidő sort


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lonsdale 2 Stripe Fleece Shorts Mens Szabadidő sort
2 805 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szabadidő sort Lonsdale

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lonsdale 2 Stripe Fleece Shorts Mens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lonsdale), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2432030033501 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szabadidő sort - További termékek megtekintése