Vélemények Lonsdale 2 Stripe Jogging Bottoms Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Lonsdale 2 Stripe Jogging Bottoms Junior Boys Modern és elegáns ruha Lonsdale

Termékleírás: Lonsdale 2 Stripe Jogging Bottoms Junior Boys Your youngster can relax in style in these Lonsdale 2 Stripe Jogging Bottoms, designed with an elasticated waistband with internal drawstring, elasticated ankle cuffs, two zip fastening hand pockets, colour contrasting stripes to the side of each leg and a classic Lonsdale branding logo to one thigh. > Junior boy's jogging bottoms > Elasticated waistband with internal drawstring > Elasticated ankle cuffs > 2 zip fastening hand pockets > Colour contrasting stripes > Lonsdale branding logo > 65% Polyester, 35% Cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Lonsdale 2 Stripe Jogging Bottoms Junior Boys mert kedvező ár 4 307 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Lonsdale 2 Stripe Jogging Bottoms Junior Boys
Termék felülvizsgálata Lonsdale 2 Stripe Jogging Bottoms Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lonsdale 2 Stripe Jogging Bottoms Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lonsdale vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lonsdale 2 Stripe Jogging Bottoms Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lonsdale 2 Stripe Jogging Bottoms Junior Boys Lonsdale

További termékképek, részletesebb leírások Lonsdale 2 Stripe Jogging Bottoms Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Lonsdale, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 307 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lonsdale
- code EAN 2485005251950
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lonsdale 2 Stripe Jogging Bottoms Junior Boys Modern és elegáns ruha
4 307 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Lonsdale

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lonsdale 2 Stripe Jogging Bottoms Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lonsdale), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2485005251950 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése