Vélemények Lonsdale Two Stripe Polo Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Lonsdale Two Stripe Polo Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha Lonsdale

Termékleírás: Lonsdale Two Stripe Polo Shirt Junior Boys This Lonsdale Two Stripe Polo Shirt combines sporty elements with the classic polo design, with a two button placket, ribbed fold over collar, short sleeves with ribbed cuffs and regular fit profile. It features block colour panelling to the back shoulders, a dotted stripe design across the chest with printed Lonsdale logo to finish. > Boy's polo shirt > 2 button placket > Short sleeves > Ribbed fold down collar > Ribbed sleeve cuffs > Regular fit > Block colour panelling > Dotted stripe design > Printed logo > Lonsdale branding > 65% polyester, 35% cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Lonsdale Two Stripe Polo Shirt Junior Boys mert kedvező ár 2 614 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Lonsdale Two Stripe Polo Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Lonsdale Two Stripe Polo Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lonsdale Two Stripe Polo Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lonsdale vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lonsdale Two Stripe Polo Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lonsdale Two Stripe Polo Shirt Junior Boys Lonsdale

További termékképek, részletesebb leírások Lonsdale Two Stripe Polo Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Lonsdale, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 614 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lonsdale
- code EAN 2545008902157
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lonsdale Two Stripe Polo Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha
2 614 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Lonsdale

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lonsdale Two Stripe Polo Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lonsdale), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2545008902157 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése