Vélemények Lonsdale Two Stripe Three Quarter Pants Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Lonsdale Two Stripe Three Quarter Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha Lonsdale

Termékleírás: Lonsdale Two Stripe Three Quarter Pants Junior Boys The Lonsdale Two Stripe Three Quarter Pants are great for training or leisure wear, made from a lightweight woven material featuring an elasticated waistband with drawstring fastening, a three quarter length design with open hems, two zip pockets and internal mesh brief for comfort and support. The pants have a stylish two stripe design in a contrasting colour scheme, with a printed Lonsdale logo to the leg completing the look. > Boy's three quarter pants > Elasticated waistband > Drawstring fastening > Internal mesh brief > 2 pockets > Open hems > Woven construction > 2 stripe design > Contrasting colour scheme > Lonsdale branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Lonsdale Two Stripe Three Quarter Pants Junior Boys mert kedvező ár 2 794 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Lonsdale Two Stripe Three Quarter Pants Junior Boys
Termék felülvizsgálata Lonsdale Two Stripe Three Quarter Pants Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lonsdale Two Stripe Three Quarter Pants Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lonsdale vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lonsdale Two Stripe Three Quarter Pants Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lonsdale Two Stripe Three Quarter Pants Junior Boys Lonsdale

További termékképek, részletesebb leírások Lonsdale Two Stripe Three Quarter Pants Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Lonsdale, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 794 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lonsdale
- code EAN 2515006031951
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lonsdale Two Stripe Three Quarter Pants Junior Boys Modern és elegáns ruha
2 794 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Lonsdale

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lonsdale Two Stripe Three Quarter Pants Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lonsdale), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2515006031951 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése