Vélemények Lonsdale Two Stripe Woven Shorts Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Lonsdale Two Stripe Woven Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág Lonsdale

Termékleírás: Lonsdale Two Stripe Woven Shorts Junior Boys Great for wearing to the beach, the gym or training, these Lonsdale Two Stripe Woven Shorts feature an elasticated waistband, drawstring fastening and internal mesh brief for comfort and support, with two zip pockets for storage. Made from a lightweight woven material, the shorts have a stylish two stripe design running down the sides and Lonsdale branding printed to the leg. > Boy's shorts > Elasticated waistband > Drawstring fastening > Internal mesh brief > 2 zip pockets > Lightweight woven construction > Two stripe detail > Contrasting colour design > Lonsdale branding > 100% polyester > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Lonsdale Two Stripe Woven Shorts Junior Boys mert kedvező ár 2 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos rövidnadrág.

Reviews Lonsdale Two Stripe Woven Shorts Junior Boys
Termék felülvizsgálata Lonsdale Two Stripe Woven Shorts Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lonsdale Two Stripe Woven Shorts Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Lonsdale vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lonsdale Two Stripe Woven Shorts Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lonsdale Two Stripe Woven Shorts Junior Boys Lonsdale

További termékképek, részletesebb leírások Lonsdale Two Stripe Woven Shorts Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Lonsdale, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Lonsdale
- code EAN 2435026032359
- a termék kategóriában van Sportos rövidnadrág


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lonsdale Two Stripe Woven Shorts Junior Boys Sportos rövidnadrág
2 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos rövidnadrág Lonsdale

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lonsdale Two Stripe Woven Shorts Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Lonsdale), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2435026032359 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos rövidnadrág - További termékek megtekintése