Vélemények Lucfenyő karácsonyfa, 150 cm , 150 cm és termékinformációk

Terméknév: Lucfenyő karácsonyfa, 150 cm , 150 cm Műfenyők

Termékleírás: Rég elmúltak azok az idők, amikor a műfa messzíről sem hasonlított az élőre. Ez a műkarácsonyfa megkülömbözhetetlen az igazi fenyőtől, ráadásul nem kell minden nap felsöpörni a lepotyogott tűleveleit. Az egyes szintek közel helyezkedne el egymáshoz, ami az ágak sűrűségét garantálja. Az állvánnyal együtt kínáljuk, ami a fa dobozában rejlik. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Lucfenyő karácsonyfa, 150 cm , 150 cm mert kedvező ár 24 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Műfenyők.

Reviews Lucfenyő karácsonyfa, 150 cm , 150 cm
Termék felülvizsgálata Lucfenyő karácsonyfa, 150 cm , 150 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lucfenyő karácsonyfa, 150 cm , 150 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lucfenyő karácsonyfa, 150 cm , 150 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lucfenyő karácsonyfa, 150 cm , 150 cm

További termékképek, részletesebb leírások Lucfenyő karácsonyfa, 150 cm , 150 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Műfenyők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lucfenyő karácsonyfa, 150 cm , 150 cm Műfenyők
24 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Műfenyők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lucfenyő karácsonyfa, 150 cm , 150 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.