Vélemények Lucy táska lila 38,3 cm és termékinformációk

Terméknév: Lucy táska lila 38,3 cm Táskák és retikülök

Termékleírás: A Lucy táskát elegáns tervezés, és praktikus kivitelezés jellemzi. Nem csak bevásárlásnál lehet hasznos, hanem a a víznél, vagy pikniknél is. A táska további kreatív előnyei, hogy  virágcserépként is látványos, vagy otthoni partyn is hasznos lesz a sör lehűtésénél, mint jéggel teli vödör.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Lucy táska lila 38,3 cm mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Táskák és retikülök.

Reviews Lucy táska lila 38,3 cm
Termék felülvizsgálata Lucy táska lila 38,3 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Lucy táska lila 38,3 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Lucy táska lila 38,3 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Lucy táska lila 38,3 cm

További termékképek, részletesebb leírások Lucy táska lila 38,3 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5905197395968
- a termék kategóriában van Táskák és retikülök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Lucy táska lila 38,3 cm Táskák és retikülök
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Táskák és retikülök

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Lucy táska lila 38,3 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905197395968 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Táskák és retikülök - További termékek megtekintése