Vélemények Luke Sport Perkins Jogging Bottoms és termékinformációk

Terméknév: Luke Sport Perkins Jogging Bottoms Modern és elegáns ruha Luke Sport

Termékleírás: Perkins Jogging Bottoms by Luke Sport > Premium jogging bottoms > Wide elasticated waistband > External drawstring > 2 zipped hand pockets > 1 zipped back pocket > Cuffed ankles > Velour outer > Jersey inner > Embroidered Luke Sport branding logo to one thigh > 85% Cotton, 15% Polyester > Machine washable at 30 degrees... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Luke Sport Perkins Jogging Bottoms mert kedvező ár 12 689 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Luke Sport Perkins Jogging Bottoms
Termék felülvizsgálata Luke Sport Perkins Jogging Bottoms

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Luke Sport Perkins Jogging Bottoms -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Luke Sport vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Luke Sport Perkins Jogging Bottoms és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Luke Sport Perkins Jogging Bottoms Luke Sport

További termékképek, részletesebb leírások Luke Sport Perkins Jogging Bottoms és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Luke Sport, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 12 689 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Luke Sport
- code EAN 2482245263507
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Luke Sport Perkins Jogging Bottoms Modern és elegáns ruha
12 689 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Luke Sport

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Luke Sport Perkins Jogging Bottoms) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Luke Sport), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2482245263507 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése