Vélemények Luminarc Cadix 19 részes étkészlet és termékinformációk

Terméknév: Luminarc Cadix 19 részes étkészlet Étkészletek Luminarc

Termékleírás: A 19 részes étkészlet egy francia gyártótól megrendelt edzett opálüveg készült, melyben hosszú ideig gyönyörködhet. Anyaga tartósabb, mint a hagyományos porcelán. Tiszta fehér színű és igen könnyű. Mosogatógépben is mosogathatja, valamint mikrohullámú sütőbe is helyezheti. A tányérok és a salátatál figyelemfelkeltő egyszerűsége, díszítetlensége magával ragadó. A készlet tartalma: 6x lapostányér, átmérője 25 cm 6x mélytányér, átmérője 21,5 cm 6x desszert tányér, átmérője 19,5 cm 1x tál 24 cm ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Luminarc Cadix 19 részes étkészlet mert kedvező ár 7 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Étkészletek.

Reviews Luminarc Cadix 19 részes étkészlet
Termék felülvizsgálata Luminarc Cadix 19 részes étkészlet

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Luminarc Cadix 19 részes étkészlet -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Luminarc vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Luminarc Cadix 19 részes étkészlet és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Luminarc Cadix 19 részes étkészlet Luminarc

További termékképek, részletesebb leírások Luminarc Cadix 19 részes étkészlet és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Luminarc, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Luminarc
- code EAN 883314481037
- a termék kategóriában van Étkészletek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Luminarc Cadix 19 részes étkészlet Étkészletek
7 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Étkészletek Luminarc

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Luminarc Cadix 19 részes étkészlet) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Luminarc), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 883314481037 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Étkészletek - További termékek megtekintése