Vélemények Luxusná keramická lampa APRIL 25x47 cm és termékinformációk

Terméknév: Luxusná keramická lampa APRIL 25x47 cm Gyertyatartók és lámpák

Termékleírás: Elegáns és ízléses - ilyen az APRIL luxus lámpa. Praktikus és modern dizájnnak köszönhetően bármelyik szobába kellemesen beleilleszkedik - legyen az nappali, hálószoba vagy gyerekszoba. A színkombinációja felélénkít minden sarkot az Ön otthonában. Adjon otthonának fényt az APRIL lámpák segítségével. Az APRIL kerámia lámpa kellemes fehér - grafitszürke - fekete kiszerelésben megvilágít minden sarkot. A lámpa modern dizájnjának és a kerámia magas minőségének köszönhetően Ön biztosan elégedett lesz. Az APRIL luxus lámpa több színkombinációban kapható.  Méretek:  - lámpabúra etmérője: 25 cm       - magasság: 47 cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Kephaz.hu ezt ajánlja termék Luxusná keramická lampa APRIL 25x47 cm mert kedvező ár 7 999 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyertyatartók és lámpák.

Reviews Luxusná keramická lampa APRIL 25x47 cm
Termék felülvizsgálata Luxusná keramická lampa APRIL 25x47 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Luxusná keramická lampa APRIL 25x47 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Luxusná keramická lampa APRIL 25x47 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Luxusná keramická lampa APRIL 25x47 cm

További termékképek, részletesebb leírások Luxusná keramická lampa APRIL 25x47 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Kephaz.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 999 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Gyertyatartók és lámpák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Luxusná keramická lampa APRIL 25x47 cm Gyertyatartók és lámpák
7 999 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 07.06.2020
irány a bolt » Kephaz.hu
Áruk szállítása Gyertyatartók és lámpák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Kephaz.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Luxusná keramická lampa APRIL 25x47 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértKephaz.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyertyatartók és lámpák - További termékek megtekintése