Vélemények Mű borostyán, 70 cm és termékinformációk

Terméknév: Mű borostyán, 70 cm Zöld növények

Termékleírás:  Ha szereti a zöld növényeket, viszont a termesztésükre nincs elég helye vagy ideje, ezt a dekorációt mintha csak az Ön számára tervezték volna. A növény 416 kis levéllel rendelkezik és a megszólalásig hasonlít az igazi borostyánra.   A virágtartó nem képezi a csomagolás részét. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Mű borostyán, 70 cm mert kedvező ár 1 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Zöld növények.

Reviews Mű borostyán, 70 cm
Termék felülvizsgálata Mű borostyán, 70 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Mű borostyán, 70 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Mű borostyán, 70 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Mű borostyán, 70 cm

További termékképek, részletesebb leírások Mű borostyán, 70 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8590422016717
- a termék kategóriában van Zöld növények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Mű borostyán, 70 cm Zöld növények
1 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Zöld növények

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Mű borostyán, 70 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590422016717 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Zöld növények - További termékek megtekintése