Vélemények M Collection Printed Top Ladies és termékinformációk

Terméknév: M Collection Printed Top Ladies Blúz M Collection

Termékleírás: M Collection Printed Top Ladies Add a touch of style with this M Collection Printed Top - crafted with a crew neck and three quarter length sleeves, in a stretch fit, with an eye-catching all over design. > Ladies top > Crew neck > Three quarter length sleeves > Stretch fit > Eye-catching all over design > M Collection branding > 96% Viscose, 4% Elastane > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék M Collection Printed Top Ladies mert kedvező ár 8 043 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Blúz.

Reviews M Collection Printed Top Ladies
Termék felülvizsgálata M Collection Printed Top Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a M Collection Printed Top Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából M Collection vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket M Collection Printed Top Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok M Collection Printed Top Ladies M Collection

További termékképek, részletesebb leírások M Collection Printed Top Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu M Collection, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 043 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó M Collection
- code EAN 2650097913905
- a termék kategóriában van Blúz


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

M Collection Printed Top Ladies Blúz
8 043 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Blúz M Collection

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (M Collection Printed Top Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (M Collection), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2650097913905 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Blúz - További termékek megtekintése