Vélemények Mammut Mercury Mid II GTX Mens Walking Boots és termékinformációk

Terméknév: Mammut Mercury Mid II GTX Mens Walking Boots Magasszárú trekking cipő Mammut

Termékleírás: Mammut Mercury Mid II GTX Men's Walking Boots Take on any trail, in any weather in these Men's Mammut Mercury Mid II GTX Walking Boots. They are crafted with a GORE-TEX Performance Comfort membrane lining, which ensures full waterproof protection, while also ensuring beathability. A Memory Foam inner provides comfort and support to the feet and the look is completed with a grippy Vibram outsole and Mammut branding. > Men's boots > 3 zone lacing > GORE-TEX Performance Comfort membrane lining > Waterproof > Memory Foam inner > Grippy Vibram outsole > Reinforced toe > Padded ankle collar > Mammut branding > Upper: leather/ synthetic > Lining: textile > Outsole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Mammut Mercury Mid II GTX Mens Walking Boots mert kedvező ár 52 832 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Magasszárú trekking cipő.

Reviews Mammut Mercury Mid II GTX Mens Walking Boots
Termék felülvizsgálata Mammut Mercury Mid II GTX Mens Walking Boots

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Mammut Mercury Mid II GTX Mens Walking Boots -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Mammut vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Mammut Mercury Mid II GTX Mens Walking Boots és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Mammut Mercury Mid II GTX Mens Walking Boots Mammut

További termékképek, részletesebb leírások Mammut Mercury Mid II GTX Mens Walking Boots és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Mammut, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 52 832 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Mammut
- code EAN 2184027022851
- a termék kategóriában van Magasszárú trekking cipő


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Mammut Mercury Mid II GTX Mens Walking Boots Magasszárú trekking cipő
52 832 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Magasszárú trekking cipő Mammut

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Mammut Mercury Mid II GTX Mens Walking Boots) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Mammut), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2184027022851 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Magasszárú trekking cipő - További termékek megtekintése