Vélemények Mandy függöny akasztópántokkal, ezüst, 135 x 245 cm és termékinformációk

Terméknév: Mandy függöny akasztópántokkal, ezüst, 135 x 245 cm Drapériák Albani

Termékleírás: A Mandy függöny akasztópántokkal megszépíti nappaliját, hálószobáját vagy háztartása bármely egyéb helyiségét. A függöny a bézs árnyalatok, illetve az arany és ezüst szálak kombinációjából ál, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek a függönynek és az egész helyiségnek. A színének köszönhetően kellemes hangulatot és jókedvet kölcsönöz otthonának. A függöny 10 cm magasságú akasztópántokkal rendelkezik, a kiváló minőségű anyag pedig biztosítja a függöny hosszú élettartamát. Frissítse fel otthona minden ablakát  az Albani márkával! ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Mandy függöny akasztópántokkal, ezüst, 135 x 245 cm mert kedvező ár 9 095 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Drapériák.

Reviews Mandy függöny akasztópántokkal, ezüst, 135 x 245 cm
Termék felülvizsgálata Mandy függöny akasztópántokkal, ezüst, 135 x 245 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Mandy függöny akasztópántokkal, ezüst, 135 x 245 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Albani vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Mandy függöny akasztópántokkal, ezüst, 135 x 245 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Mandy függöny akasztópántokkal, ezüst, 135 x 245 cm Albani

További termékképek, részletesebb leírások Mandy függöny akasztópántokkal, ezüst, 135 x 245 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Albani, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 095 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Albani
- code EAN 4005241689294
- a termék kategóriában van Drapériák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Mandy függöny akasztópántokkal, ezüst, 135 x 245 cm Drapériák
9 095 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Drapériák Albani

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Mandy függöny akasztópántokkal, ezüst, 135 x 245 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Albani), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4005241689294 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Drapériák - További termékek megtekintése